AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Ablakfüggöny választása.

Az autóba helyezhető gátló ablakfüggöny nappal és éjjel is használható, mivel megvédi szemét a napfénytől, vagy a fényszóróktól. A gátló függöny segít abban, hogy a vezetés ne legyen veszélyes, mert megszünteti a láthatósági problémákat. Böngésszen kapcsolódó belső felszerelési autós cikkek kínálatunkból!

Az ablakfüggöny tulajdonságai

A gátló ablakfüggöny két részből áll, a fekete rész a nap sugaraitól védi meg a sofőr szemeit, a narancssárga függöny pedig a fényszórókkal szemben védelmez. A hagyományos függönyökkel ellentétben ez az ablakfüggöny nem akadályozza meg a kilátást, sőt segít abban, hogy a kilátás minél élesebb legyen. A dioptriás szemüveggel rendelkező autóvezetőknek is sokat segíthet az ablakfüggöny, mivel megakadályozza, hogy erőltessék a szemüket. A gátló függöny legtöbb esetben akril anyagból készül, és hosszúsága 30cm, szélessége pedig 13cm szokott lenni. Ez a termék könnyedén tisztítható, és hosszú éveken keresztül gondtalanul használható. A gátló függöny a legolcsóbb megoldás arra, hogy megszabaduljon a zavaró tényezőktől vezetés közben.


Keresse meg az autójához megfelelő ablakfüggönyt:


Ablakfüggöny használata autókban

Autó a napfelkeltébenAz autóba való ablakfüggöny a napellenzőre helyezhető, és ha nincs rá szükség, akkor egyszerűen összehajtható. A napfény erős sugarai akár egy pillanat alatt megvakíthatják a sofőrt, ami akár balesethez is vezethet, viszont a gátló függöny tökéletesen megszűri a napfényt, és ez által biztonságos vezetési körülményeket teremt. A narancssárga függöny megvéd az alkonyat, a sötétség, a szürkület okozta kellemetlenségektől. Az ablakfüggöny szétoszlatja a fényt, ezért tud biztonságos vezetési körülményt biztosítani. A gátló függöny használata által a vezetés kényelmes lehet, de a legfontosabb, hogy nem kell félni a vakító fényektől, és szeme egészségét is megőrzi a termék használata által.