AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Ablak sötétítők választása.

Ablak sötétítők segítségével sokat javítható az autó belsejében az utazási komfort. Amellett, hogy a szokásosnál nagyobb intimitást lehet elérni, nem melegszik annyira az autó és nem tűz a nap az utasok szemébe. A teljes belső felszerelési autós cikkek választék ide kattintva tekinthető meg.

Az ablak sötétítők funkciója

Az ablak sötétítők nem annyira sötétítenek egy autóban, amelybe négy oldalról nagy felületen áramlik be a fény, mint amennyire inkább elősegítik az utasok komfort érzetének javulását azáltal, hogy nagy mértékben elrejti őket a kíváncsi szemek elől.


 


Az autó egyik - nem is olyan ritka - funkciója, hogy felhívja a figyelmet a benne utazókra. Sokaknál azonban megjelenik annak igénye is, hogy - amennyire lehet - rejtve maradhassanak az utcán a külvilág előtt, legalább az autójukban, vagy ne süssön a szemükbe a nap, ne melegedjen forróra a kocsi belseje. Erre a legalkalmasabb egy jól megválasztott ablaksötétítő.

Az ablaksötétítők fajtái

Sötétítő az autó ablakán

Az ablaksötétítők rendszerint műanyagból készülnek és a lehető legegyszerűbb módon, a legtöbbször tapadó korongokkal rögzíthetők az autó ablakának üvegéhez. Legtöbbjük geometriai formákban készül, de vannak olyanok is, amelyek követik a gyakran görbe vonalakkal határolt ablakok formáját. Nagyon elterjedt, hogy valamilyen felirat is színesíti őket, így például megjelenhet az ablaksötétítőn a kedvenc focicsapatunk címere, de akármilyen más vicces, vagy vidám felirat is. Nagyon praktikus az ablaksötétítő roló, ami a betűző napsugár szögének megfelelően lejjebb, vagy feljebb állítható.