AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - 3M kétoldali ragasztó választása.

3M kétoldali ragasztó alkalmazásával nagyon szilárd, de mégis rugalmas kötéseket lehet létrehozni a legkülönfélébb anyagú felületek között.

A kétoldali ragasztó előnyei

A kétoldali ragasztó elsősorban azért kedvelt ragasztószer, mert használata egyszerű és praktikus. Nem kell ragasztóanyagot felvinni a két összeragasztandó test felületére, ami számos esetben nem is olyan egyszerű. Helyette a rögzítendő testre tesszük a ragasztószalagot és annak másik felét a rögzítő felülethez nyomjuk. Attól függően, hogy hol és milyen anyagok ragasztását tervezzük a kétoldali ragasztók nagy választéka áll a rendelkezésünkre vékonyabb és vastagabb, de akár film vékonyságú kivitelben is.3M kétoldali ragasztó az autóban

Bár a leggyakrabban a kereskedelemben, a reklámiparban, a textiltermékek, valamint a papír-írószerek esetében használják a kétoldali ragasztókat, számos felhasználási lehetőségük kínálkozik az autózásban is. Főleg az utastérben lehet ezekkel kiegészítőket, kisebb-nagyobb használati tárgyakat a karosszéria belső borításán rögzíteni. Ilyen lehet akár egy kis hőmérő, de egy felirat, vagy szeméttartó, egy díszítő virág, bármi, aminek rögzítése nem ér nagyobb erőfeszítést, mint egy kétoldali ragasztó felhasználása.