AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Védőhuzat szett választása.

Védőhuzat szett használatával elkerülhető, hogy az autó belseje elszennyeződjön olyan alkalmakkor, amikor minden igyekezet ellenére szennyező anyag kerül az utastérbe.

A védőhuzat szett előnye

A védőhuzat szett előnye, hogy egyszerre lehet megvédeni az autó belsejében a szett tartozékainak felhasználásával az összes kényes teret, alkatrészt a szennyeződéstől. Nem csak az ülést, de az autó gumipadlóját, vagy a sebességváltót, sőt az egyes fogantyúkat vagy a kormánykereket is. Védőhuzat szett beszerzésével elkerülhető, hogy miközben azt hisszük, hogy a huzatot, vagy a padlót sikerült megóvni a szennyeződéstől, valaki piszkos kézzel összefogdossa a kormánykereket, a kilincseket. Ezek megtisztítása sokkal kellemetlenebb, mint egy szett beszerzése. A védőhuzat szett használata

Védőhuzat szett

Alapesetben a védőhuzat szettet egy alkalommal szokás felhasználni. Mivel nem arra van kitalálva, hogy elszennyeződése esetén tisztítani, majd újra használni lehessen. Ez nem jelenti azt természetesen, hogy ha nem piszkolódik el annyira, ami már akadályozza az újabb használatát, akkor ne lehetne többször is igénybe venni. Mivel nyilván a védőszett minden elemének csak a külső fele szennyeződik be, ezért a – már nem tiszta – részegységeit is használni lehet újra. Nem vonatkozik ez arra az esetre, ha valahogy a védett felülettel érintkező oldal is szennyeződött.