AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Univerzális spray választása.

Univerzális spray segítségével megkönnyíthető és hatékonyabbá tehető a gépkocsi alkatrészeinek javítása, karbantartása és gondozása. Az univerzális, vagy multifunkcionális spray egyszerre több feladatot lát el. A tisztítás mellett például távol tartja a vizet.

Az univerzális spray alkalmazása

Az univerzális sprayket (szpréket) az autókban főleg az elektromos csatlakozások karbantartására, tisztítására és korrózióvédelmére használják. Az univerzális spray nagy előnyük, hogy egy munkafázisban több feladat elvégzésére alkalmasak.


Keresse meg autójához megfelelő univerzális sprayt:

1 2 3 > 
1 2 3 > 

Univerzális sprayMint minden spray esetében, itt is könnyen hozzá lehet férni a tisztítandó alkarészhez, nem kell kézzel vagy más eszközzel, mondjuk ronggyal felvinni a tisztító anyagot a kívánt helyre, ami egyébként a spray használata nélkül gyakran lehetetlen is lenne. Arról nem is beszélve, hogy ha az érzékeny csatlakozási helyekre ronggyal vagy kézzel visszük fel a tisztító, karbantartó szert, azzal megsérthetjük magát a csatlakozást, nagyobb kárt okozva, mint amilyen hasznot a tisztogatás hoz.

Univerzális spray a kenéshez

Számos univerzális spray egyben az adott alkarész kenését is megvalósítja a tisztítás és a korrózióvédelem mellett. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön tisztítani, majd a korrózió ellenni védőréteggel ellátni ezeket az alkatrészeket, majd gondoskodni a kenésükről, mert mindezt egy munkafolyamatban egy univerzális spray sikeresen és hatékonyan oldja meg. Vannak olyan univerzális sprayk is, amelyek hibátlanul eltávolítják a legrégebbi rozsdaszennyeződést is, ezáltal segítenek a magukat megmakacsoló csavarok meglazításában. Ezek tehát kiváltják a jól ismert csavarlazítókat is.