AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Ülésvédő választása.

Ülésvédő használatával megkímélhetjük a nem ritkán drága üléshuzatot a rongálástól, vagy magunkat a tisztításával járó extrém költségektől.

Az ülésvédő funkciója

Az ülésvédő költségektől és bosszúságtól kíméli meg az autóst. Rendkívül idegesítő lehet, ha valaki a nagy gonddal kiválasztott, drága üléshuzatra önti a kávét, vagy az üdítőt, esetleg piszkos nadrággal, olajos munkaruhában telepedik rá.


Autó ülésvédő kedvező árakon rendelhető webáruházunk autószerviz segédanyag kínálatából. Védje autója ülését a nem kívánt szennyeződésektől.


Nem mindegy, hogy az ülésvédőt kell-e mosásba vinni, vagy az ülés eredeti huzatát, vagy anyagát kell-e valahogyan megtisztítani. Az ülésvédőt lehet csak időnként használni, vagy – és ez látszik a legbiztonságosabbnak – folyamatosan az ülésen tartani. Az utóbbi esetben olyan ülésvédőt szokás használni, amely nem csak védelmet nyújt, de egyben az eredetihez hasonló esztétikai hatást is nyújt.

Az üléshuzat fajtái

A funkciótól függően tehát olyan ülésvédőt is beszerezhetőnk, amely folyamatosan gondoskodik az ülés védelméről, de olyat is, amelyet csak adott esetben húzunk fel. Mondjuk például, ha a szervizbe visszük a kocsit, vagy mi tervezünk piszkos munkát végezni a kocsi körül, esetleg olyasmit szállítunk benne, ami összepiszkolhatja. Ez utóbbi lehet egyszerű fólia is, mivel itt nem játszik szerepet az esztétika. A másik esetben rendszerint textil ülésvédőt érdemes használni, de azt olyat, amit könnyen lehet tisztítani, mosni.