AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Ülésvédő választása.

Ülésvédő használatával megkímélhetjük a nem ritkán drága üléshuzatot a rongálástól, vagy magunkat a tisztításával járó extrém költségektől.

Az ülésvédő funkciója

Az ülésvédő költségektől és bosszúságtól kíméli meg az autóst. Rendkívül idegesítő lehet, ha valaki a nagy gonddal kiválasztott, drága üléshuzatra önti a kávét, vagy az üdítőt, esetleg piszkos nadrággal, olajos munkaruhában telepedik rá.


Autó ülésvédő kedvező árakon rendelhető webáruházunk autószerviz segédanyag kínálatából. Védje autója ülését a nem kívánt szennyeződésektől.


Nem mindegy, hogy az ülésvédőt kell-e mosásba vinni, vagy az ülés eredeti huzatát, vagy anyagát kell-e valahogyan megtisztítani. Az ülésvédőt lehet csak időnként használni, vagy – és ez látszik a legbiztonságosabbnak – folyamatosan az ülésen tartani. Az utóbbi esetben olyan ülésvédőt szokás használni, amely nem csak védelmet nyújt, de egyben az eredetihez hasonló esztétikai hatást is nyújt.

Az üléshuzat fajtái

Kutya autó ülésvédő

A funkciótól függően tehát olyan ülésvédőt is beszerezhetőnk, amely folyamatosan gondoskodik az ülés védelméről, de olyat is, amelyet csak adott esetben húzunk fel. Mondjuk például, ha a szervizbe visszük a kocsit, vagy mi tervezünk piszkos munkát végezni a kocsi körül, esetleg olyasmit szállítunk benne, ami összepiszkolhatja. Ez utóbbi lehet egyszerű fólia is, mivel itt nem játszik szerepet az esztétika. A másik esetben rendszerint textil ülésvédőt érdemes használni, de azt olyat, amit könnyen lehet tisztítani, mosni.