AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Teflon spray választása.

Teflon spray használatával a legkényelmesebb néhány alkatrész, mint például a láncok, a teleszkópok vagy a bovdenek rendszeres kenése. Ez a korszerű és hatékony kenőanyag jól kiváltja a könnyű olajokat és azoknál eredményesebben tartja távol a súrlódást növelő port is.

Teflon spray használata és előnyei az autó karbantartása során

Nagy előnye, hogy kényelmesen lehet vele operálni, hiszen a kenőanyagot oda juttatjuk, ahová pontosan akarjuk. A teflon spray anyaga fizikailag és vegyileg is nagyon ellenálló. Minden kis résbe könnyen behatol, távol tartja a por mellett a nedvességet is és természetesen nagy mértékben csökkenti a súrlódást. 


Rendelje meg autójá karbantartásához megfelelő teflon sprét:


Teflon sprayA flakonra erősíthető csővel egészen pontosan lehet célozni, elkerülve ezzel az anyag fecsérlését. A teflon spray-vel kezelt felület száraznak tűnik, mintha nem is lenne rajta kenőanyag, nem csöpög róla az olaj, miközben így is létrejön a szükséges kenőhatás.

A teflonspray előnyei.

A teflon spray kiváltja a könnyű olajakat és azoknál tovább hatásos. Még akkor is, ha hosszú időn keresztül vizes, sáros úton haladt a járművünk. Mégis ajánlott a motorosoknak 180-200 kilométerenként megismételni a kezelést, mert a legjobb nem esélyt adni a rozsdának. A teflon spray a hagyományos kenőanyagoknál jóval hatékonyabban tartja távol a súrlódó alkatrészektől a port, a homokot, ezért ezek lényegesen kevesebbet ártanak a kezelt alkarészeknek. Arra azonban ügyelni kell, hogy csak az autósok, motorosok számára gyártott teflon sprayt vásároljunk, mert az ipari alkalmazásra szánt termékek olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek károsítják a jármű gumi és műanyag alkatrészeit.