AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Szóróflakon választása.

Szóróflakonokra mindenütt nagy szükség van, hiszen ezek segítségével tudjuk a kiválasztott helyre juttatni a kenőanyagot. A szóróflakonok pozitívuma, hogy a legkisebb zugokba is el lehet érni ezekkel, így a kenőanyagot vagy egyéb folyadékot villámgyorsan fel lehet vinni az autóra. Szóróflakon autószervizbe kapható, valamint autós webáruházakban, illetve alkatrész üzletekben is pár száz forintért.

A szóróflakonok használata

A szóróflakonokat éppen úgy kell használni, mint ahogyan a bútortisztító vagy egyéb tisztítószerrel teli flakonokat. Ezekkel a szóróflakonokkal egy szempillantás alatt fel lehet juttatni bármilyen kenőanyagot az autóra, és többféle kiszerelésben is kaphatóak, de a leggyakoribbak a 20 ml-es szóróflakonok. A szóróflakonok általában felhelyezhetőek mikroszálas törlőkendővel is. Persze nagyobb kiszerelésben, akár 500 ml-esben is kaphatóak, és ezekkel akár nagyobb felületre is el lehet juttatni egyszerre a kenőanyagot. A szóróflakonok használata egyszerű, csak permetezni kell vele ugyanúgy, mint például a bútortisztítóval. 


Keresse meg az autójához megfelelő szóróflakont:


Szóróflakon fajtái

SzóróflakonLéteznek egyszerű szóróflakonok, olyanok amelyek nagyban hasonlítanak például a bútortisztító folyadékok palackjaihoz, illetve vannak még pumpás szóróflakonok is, ezeknek fokozatosan állítható a szórássugara, illetve a szöge is. Ezeket rendkívül egyszerű utánatölteni is. A Karcher például kiváló szóróflakonokat gyárt, ezek masszívak és megbízhatóak is egyaránt. Ami az árakat illeti, az egyszerű szóróflakonok sokkal alacsonyabb árúak, mint a pumpás szóróflakonok. A szóróflakonokat az autó külső, illetve belső takarítására is kényelmesen használni lehet, hiszen ezekkel a legkisebb zugokat is el lehet érni, és a benne levő kenőanyagokkal egy szempillantás alatt eltűnnek a foltok is.