AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Szerelőlámpa választása.

Szerelőlámpa használatával rossz látási viszonyok között, tehát esti félhomályban, vagy az éjszaka sötétjében, de akárcsak az autó eldugott helyén is könnyebb a szerelés.

A szerelőlámpa funkciója

A szerelőlámpa feladata az, hogy a szerelés tárgyát a lehető legjobban, a lehető legjobb szögben világítsa meg, hogy megkönnyítse az autós, vagy az autószerelő munkáját. Nagyon előnyös, ha úgy van kialakítva, hogy könnyen rögzíthető, elég kicsi, hogy mindenhová beférhessen és nem súlyos, hogy ha egy kézzel tartani, a másikkal szerelni kell, használata ne legyen fárasztó. 


Vásárolja meg kedvezményes áron autójához szükséges szerelőlámpát:

1 2 > 
1 2 > 

Mindeközben olyannak kell lennie, hogy a munka közbe leeső, vagy az autó alkatrészeihez ütköző lámpa ne sérüljön meg, az áramellátást biztosító kábel ne törjön, ne szakadjon és amennyire lehetséges ne legyen útban.

A szerelőlámpák típusai

Szerelőlámpa

A szerelőlámpákat szokás a fényforrás fajtája szerint csoportosítani, mint például, neon, hagyományos izzóval szerelt, vagy ledes lámpa. Abban is eltérnek egymástól, hogy hálózati csatlakozóval vannak-e ellátva, vagy az autó akkumulátoráról, a szivargyújtón keresztül működtethetők-e, esetleg elemesek, vagy akkumulátorosak, amelyeket után lehet tölteni. Az látszik a legpraktikusabbnak, ha két típust vásárolunk meg. Egyet az otthoni használatra, amikor a garázsban szerelünk, vagy az udvaron, ahová eljut a hálózati áram és egy másikat, amelyet útközben tudunk minden esetben használni, akár az erdő szélén, vagy a folyó partján, az út szélén is.