AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Sűrített levegő spray választása.

A sűrített levegő spray a tisztítószerek között igen előkelő helyet foglal el, és ezek a spray-k többféle kiszerelésben is kaphatóak, vannak 400, 500 és 600 ml-es kiszerelésű sűrített levegő spray-k is. Sűrített levegő spray autószervizbe kapható, illetve alkatrész üzletekben is meg lehet találni ezeket. A Data-Flash és az Esparanza például jó minőségű sűrített levegő spray-t forgalmaz, de természetesen léteznek más kiváló gyártók is.

Mire használjuk a sűrített levegő spray-t?

A sűrített levegőt univerzálisan lehet használni, bárhol ahol nehezen eltávolítható a por és hagyományos módszerekkel nem lehet megbirkózni vele, vagy a poros hely nehezen elérhető. A spray lehetővé teszi a por eltávolítását a leglehetetlenebb sarkokból is, és az érzékeny felületekkel is kíméletesen bánik. A sűrített levegő spray tehát univerzális használatra lehet megfelelő, hiszen gyors megoldást jelent és rendkívül megbízható is, legyen az bármilyen eldugott sarok, vagy felület.


Keresse meg az autójához megfelelő sűrített levegő spray-t:


Mire kell odafigyelni a használatakor?

 

Sűrített levegő sprayA sűrített levegő spray rendkívül tűzveszélyes anyagokat tartalmaz, ezért nyílt tűztől messzire kell tartani, ezen kívül a tartály nyomás alatt van, tehát melegítés közben is könnyen kigyulladhat. A gyerekektől szintén távol kell tartani, valamint szikráktól, forró felületektől is. A tartályban levő tartalom veszélyes, ezért egy speciális gyűjtő helyre kell majd vinni. Kiégetése és kiszúrása szigorúan tilos még a használat után is. A sűrített levegő spray füstjét, gőzét nem szabad belélegezni, mert egészségügyi gondokat okozhat. A spray-t csakis a szabadban lehet használni, ott, ahol megfelelő a szellőzés, hogy ne lehessen közvetlenül belélegezni a tartály tartalmát. Ezen kívül a termék érzéstelenítő hatással is rendelkezik, amire szintén oda kell figyelni.