AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Speciális rozsdaoldó választása.

Speciális rozsdaoldó segítségével az autó, a motor legeldugottabb alkatrészei is könnyebben szerelhetők ki, illetve a rozsdaoldó védelmet is nyújt a korrózió ellen.

A rozsdaoldó szerepe

A fémalkatrészek legnagyobb ellensége az autózásban is a korrózió, hétköznapi nevén a rozsda. Nem csak azért, mert a fém felületének oxidációjával károsítja magát az alkatrészt, de azért is, mert a rozsdásodással olyan erős kötés jön létre fém és fém között, ami szinte lehetetlenné teszi az egyes alkatrészek kiszerelését, a csavarok meglazítását. 


Vásárolja meg kedvezményes áron autójához szükséges speciális rozsdaoldót:


Ennek az akadálynak a leküzdéséhez segít a speciális rozsdaoldó, amely egyben védő réteget is képez az alkatrészen és megakadályozza annak ismételt korrodálódását.

A rozsdaoldó használata

A rozsdaoldó használata nagyon egyszerű. A kívánt felületet be kell permetezni, vagy kenni vele, majd egy kis időt várni, amíg a hatását elkezdi kifejteni. A kiszerelni, vagy meglazítani kívánt alkatrészre, újabb és újabb kísérletek után, többször is érdemes a rozsdaoldót felvinni. Ennél nagyobb figyelmet igényel a rozsdaoldók tárolása, mivel ezek az agresszív anyagok gyúlékonyak és mérgezőek. Különösen fontos, hogy véletlenül se kerüljön gyerek kezébe. Jól szellőztetett helységben, védőkesztyűben lehet csak használni, a páráját nem szabad belélegezni. A rozsdaoldó csomagolását, flakonját a veszélyes, vagy speciális hulladékokkal azonos módon kell kezelni.