AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Rozsdaoldó választása.

Rozsdaoldó teheti lehetővé, hogy a gépkocsi rozsdás alkarészeit, karosszéria elemeit megtisztíthassuk a rozsdától. A rozsdaoldó általában foszforsav alapú készítmény, amely kationos felületaktív anyagokat tartalmaz.

Rozsdaoldó spray ismertetése és rendelése kedvező áron webáruházunkban.

Nem csak az oxidálódott felületet távolítja el a rozsdátlanító, de zsírtalanítja is azt. A leghatékonyabban az acél és öntöttvas felületekről lehet eltávolítani a rozsdát. Ráadásul foszfátoz, passzivizál egy műveletben anélkül, hogy a felületet jelentősen roncsolná. A rozsdátlanításnál is a legnépszerűbb a rozsdaoldó spray.


Keresse meg autójához szükséges rozsdaoldót:


Ezzel a rozsdaoldó anyagot rá lehet permetezni a rozsdátlanítandó felületre, jobban, mint akármilyen más módszerrel. Számos rozsdaoldó márka van forgalomban, mint például MasterCare rozsdaoldó spray, vagy a Ligui-MOly MOS2 spray. Ezeket a rozsdaoldó folyadékokat gyakran használják csavarlazításra is, mivel a csavarok, ha hosszú időn keresztül nincsenek meglazítva, egymásba rozsdásodnak.

Multifunkciós rozsdaoldó használata.

Rozsdaoldó spray

A multi funkciós rozsdaoldó folyadékok, vagy spray-k a teljesen korrodálódott, összeégett alkarészeket is szét tudják választani, miközben nem csak rozsdátlanítanak, de úgy lazítják a kötéseket, hogy közben segíti a súrlódó felületek elmozdulását egymáson. Közben – és ez az egyik legfontosabb tulajdonsága  -, védi az autó elektromos berendezéseit, mert megakadályozza a zárlat kialakulását. Ugyanakkor semleges az autó műanyag és fém alkarészeivel szemben, vagyis azokban nem okoz kárt rozsdátlanítás közben. Rozsdaoldás előtt meg kell tisztítani a felületet a szennyező anyagoktól. Aztán mintegy 20 centiméteres távolságról rá kell szórni a tisztítandó felületre a rozsdaoldó szert. A rozsdaoldás nem folytatható nagy melegben, tűző napon, 50 fok Celsiusnál magasabb hőmérsékleten. Kerülni kell a nyílt láng használatát, a dohányzást. Beltéri rozsdaoldás csak nyitott ablak mellett végezhető és semmi esetre sem szabad gyerekeket a közelbe engedni. Csak a teljesen kiürült palackot szabad kidobni a szemétbe.