AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Rágcsáló védő választása.

A rágcsálók rengeteg kárt tudnak tenni az autóban, főleg akkor ha a motorhoz férkőznek, hiszen előszeretettel rágnak el kábeleket és tesznek tönkre egy-egy alkatrészt egy másodperc leforgása alatt, ezért vigyázni kell velük, sosem szabad lehetőséget sem adni nekik, hogy a motor közelébe férkőzhessenek. Ennek érdekében a piacon már több rágcsáló védőt is lehet kapni, amelyek garantáltan megvédik a járművet a betolakodóktól.

Rágcsáló védő ultrahang

Az ultrahangos rágcsáló védő főleg a nyestektől és a menyétektől védi meg a járművet, amire nagy szükség van, hiszen ezek az apró állatok könnyen megrongálhatják a motor kábeleit. Ennek érdekében fejlesztették ki az ultrahangos rágcsáló védőt, ami olyan zajokat és kellemetlen hangokat ad ki, ami taszítja a rágcsálókat, így az autó közelébe sem fognak férkőzni. Az ultrahangos rágcsáló védők hatékonyabbak a rágcsál spray-nél, viszont az is képes távol tartani néhány oda nem illő állatot. 


Keresse meg az autójához megfelelő rágcsáló védőt:


Rágcsáló védő spray és szagos tasak

RágcsálóAz ultrahangos megoldáson kívül természetesen vannak olcsóbb eszközök is amikkel el lehet riasztani a rágcsálókat, ilyen például a rágcsáló védő spray, amely bár nem olyan hatékony, mint az ultrahangos alkatrész, viszont ez is megteszi. A rágcsálók nem bírják a spray szagát, ezrét továbbállnak, tehát a célnak mindenképp megfelelő. A szagos tasakok esetében is arról van szó, hogy a rágcsáló megérzi a zsák szagát, viszont már vannak rafináltabb állatok is, akiket nem lehet kijátszani, tehát hiába próbálkozunk rágcsálóvédő spray-el, vagy szagos tasakkal, az állat tovább rágcsálja majd a kábeleket és egyéb alkatrészeket. Rágcsáló védő autószervizbe is kapható, valamint alkatrész webáruházakban és autós boltokban is és az egyik legkiválóbb rágcsáló védő spray gyártó a Motip.