AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Ragasztó spray választása.

Manapság a ragasztó spray piacon rengeteg jó minőségű, márkás ragasztó sprayt lehet kapni, amelyek megbízhatóak és valóban erősen képesek odaragasztani az alkatrészeket. A CRC, a Toolcraft, illetve a Loctite is forgalmaz masszív ragasztó spray-ket, ezeket a legtöbb autószervizben, autós webáruházban és alkatrész üzletben meg lehet kapni.

A jó minőségű ragasztó spray jellemzői

A legjobb ragasztó spray három legfontosabb jellemzője az, hogy közel szagtalan, teljesen átlátszó, illetve hogy nagy teljesítményű, tehát amit odaragasztanak vele, az valóban oda is ragad. A ragasztó spray lényege, hogy a lehető leghamarabb kezdjen el tapadni, és hogy nehezen összeragadó anyagokat is tartósan, illetve oldatlanul egymáshoz illesszen. A ragasztó spray-ket használni lehet jutához, filchez, textíliákhoz, fához, furnérhoz, szigetelő anyagokhoz, illetve fémhez is, vagyis szinte mindenhez ami ragasztást igényelhet, így nem csupán porózus anyagokhoz lehet alkalmas egy ilyen spray. Egy ilyen rafasztó spray autószervizben is kapható. 


Keresse meg az autójához megfelelő ragasztó spray-t:


Mire kell odafigyelni ragasztó spray használatakor?

Ragasztó sprayA ragasztó spray-vel mindenképp vigyázni kell, például távol kell tartani a gyerekektől, illetve nyílt lángtól, szikráktól, valamint hőtől is. Gyújtóforrásra permetezni a spray-t szigorúan tilos, és használat után sem szabad kilyukasztani vagy elégetni. A ragasztó gőzét, füstjét nem szabad belélegezni, mert az egészségügyi károkat okozhat. Csakis jól szellőztetett helyiségben, illetve a szabadban biztonságos a használata. Az anyag környezetbe való kijutását szigorúan kerülni kell. A ragasztó spray gyúlékony és irritáló is egyben, ezért óvatosan kell bánni vele. Napfénytől mindenképp védve kell tartani, hő hatására a ragasztó spray akár szét is hasadhat.