AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Porlasztó és injektor tisztító választása.

Porlasztó és injektor tisztító adalékanyagok felhasználásával regenerálható a porlasztó és az injektor, ami elősegíti ezeknek az alkatrészeknek a védelmét, de csökkenti a fogyasztást és növeli a motor teljesítményét is.

A porlasztó és injektor tisztító működése

A porlasztó és injektor tisztító megtisztítja a befecskendező fúvókákat, a beszívórendszert, a fojtócsappantyúkat és a szelepeket.• Oldja az elkokszosodott maradványokat és a kikeményedéseket.• Csökkenti a kipufogógáz káros anyag tartalmát, ezzel védi a környezetet és meggátolja a szennyeződések okozta• motorteljesítmény csökkenést.Ezeket a speciális üzemanyag adalékokat benzin- és dízelmotorokhoz egyaránt lehet használni. Gyakran már egy üzemanyagtartály kiürülése elég ahhoz, hogy az adalék kifejthesse a hatását.

A porlasztó és injektor tisztító használata

A porlasztó és injektor tisztító használata az egyszerűnél is egyszerűbb. Általában egy flakonnyit kell a tele üzemanyagtartályba, vagyis mintegy 60 liter üzemanyaghoz tölteni. A műveletet érdemes úgy 5000 kilométerenként megismételni. Ez – a már korábban jelzett előnyök mellett – azt a célt is szolgálja, hogy a korrózió megakadályozásával megvédhetjük az üzemanyagszűrőt az eltömődéstől. A porlasztó és injektor tisztító természetesen pénzbe kerül, de sokkal kevesebbe, mint a hiányában elkerülhetetlen hibák kijavítása, a rossz porlasztási hatásfok miatti üzemanyag fogyasztási többlet kerül.