AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Permetezők választása.

Permetezők segítségével lehet a folyékony trágyát, a növényvédő szereket, a peszticideket, a leghatékonyabban a növényzetre juttatni.

A permetezők funkciója

A permetezők használatával hatékonyan, egyszerűen lehet a kertben, de akár az erkélyen is a vízben oldott növényvédő szereket a növények leveleire juttatni. A permetező, amely hobbi kivitelben kézi meghajtással hozza létre a permetezéshez szükséges nyomást, az autó porlasztójának elvén működik.


Keresse meg autó szervizeléshez szükséges permetezőt:


A tartályban lévő folyadékot porlasztja el, hogy az abban oldott hatóanyag mikroméretű vízcseppek formájában terüljön szét a növényzeten. A legegyszerűbb, kézi pumpás permetezők használata előtt is nagyon fontos megfelelően tájékozódni a permetezendő anyag tulajdonságairól.

A permetezők használata

Permetező

A permetezők használata rendkívül egyszerű. Sokkal bonyolultabb a megfelelő permetező szer kiválasztása. Ezeknek a permetezőbe töltése előtt tájékozódni kell, hogy milyen növényre, mikor és milyen permetezőszert kell használni. A rosszul megválasztott permetezőszerrel nagy kárt okozhatunk a kertünk flórájában. Jó tudni, hogy számos olyan növényvédő, peszticid van, amelyek az emberi szervezetbe jutva mérgezést, a bőrre kerülve kiütéseket okozhatnak. Ezért vegyük komolyan a permetezéshez előírt védőruha és védő szemüveg, esetleg védőmaszk használatát.