AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Munkaruha választása.

Munkaruhára minden autószerelőnek szüksége van, hiszen ez egy nem egy olyan szakma, amely mindennapi ruházatot, például farmert vagy inget igényel, egy autószerelőnek inkább valami olyan munkaruhára van szüksége, amit nyugodtan összepiszkolhat, hiszen az autószerelés nem egy kifejezetten tiszta munka, tehát nem érdemes autószereléshez olyan ruhába öltözni, amit a mindennapokon is hord az ember.

Az autószerelők munkaruhájának fontossága

Az autószerelőknek tehát nagy szükségük van munkaruhára, hiszen nap mint nap olajokkal, festékekkel és olyan alkatrészekkel dolgoznak, amelyekkel teljesen összepiszkolják ruházatukat. Erre a célra leginkább a sötétkék, sötétzöld és egyéb sötétebb árnyalatú munkraruha felel meg, hiszen ezeken kevésbé látszanak meg az olajfoltok vagy éppen festékfoltok. Az autószerelőknek legalább öt különböző munkaruhával kell rendelkezzenek, minden hétköznapra egy ruhával, hiszen egy nap alatt is teljesen összekenik az előzőt és persze nincs arra idő, hogy egyik napról a másikra mossanak, tehát több az autószerelőknek több munkaruhát is be kell szerezniük ahhoz, hogy mindig tiszta legyen a megjelenésük, még akkor is, ha a nap végére koszosak lesznek. 


Keresse meg az autójához megfelelő munkaruha készletet:


Autószerelő munkaruha típusok

AutószerelésA legelterjedtebb autószerelő munkaruhák a deréknadrágok amelyek vállpántokkal rendelkeznek, így nem csúsznak le, valamint ott vannak a kantáros nadrágok is, amelyek szintén jól jöhetnek egy autószerelőnek, hiszen a kantáros nadrágoknak zsebei is vannak, ezért a szerszámok is mindig kéznél lehetnek. A kertésznadrágok is igen kedveltek az autószerelők körében, ami pedig a felső ruházatot illeti bármilyen olyan póló megfelelhet, amit nem sajnál a szerelő összepiszkolni. Ezen kívül az autószerelőknek egy masszív bakancsra vagy egyéb lábbelire is szükségük lehet.