AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Munkakesztyű választása.

Munkakesztyű, vagy más néven szerelőkesztyű igen hasznos lehet, ha valamiért szerelnünk kell az autónkat. Persze már akár egy takarításnál is jól jön.

Munkakesztyű azért főleg a szervizeknek kell

Webáruházunk természetesen különböző autószerviz segédanyagokat is forgalmaz, köztük munkakesztyűket is. Ezek a termékek azonban az autó tulajdonosoknak is hasznosak lehetnek, főleg ha néha maguk is bátorkodnak belevágni egy kis szerelésbe. A munkakesztyű kifejezetten ilyen eszköz, ...


Keresse meg autójához megfelelő munkakesztyűt:


...hiszen a munkavédelmi szerepe sem elhanyagolható, megvéd ugyanis a kisebb sérülésektől, amikor a fémalkatrészeket szereljük, és egyúttal megvéd a például az olaj vagy a futóműre rakódó kosz által okozott szennyeződéstől is. Ezért már az elkoszolódott autó takarításánál is nagyon hasznos lehet. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Munkakesztyűből is széles a választék

Munkakesztyű viselése autószerelés közben

A munkakesztyűk különböző anyagokból készülhetnek, így például marhabőrből, műbőrből vagy mártott poliészterből is. Lehetséges, hogy egy munkakesztyű bélelve van például a tenyérnél, sőt az is előfordul, hogy artéria, köröm és ökölcsontvédő réteg is van rajta. Lehet egyetlen párt is venni, vagy inkább 12 vagy 100 pár munkakesztyűt tartalmazó csomagot is. A webáruházunkban kapható munkakesztyűk között vannak Profitool és Td márkájúak éppen úgy, mint olcsó távol-keleti gyártmányok. A munkakesztyűk rendelésekor arra is figyelni kell, hogy azok mérete megfeleljen későbbi használójuk kézméretének.