AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Loctite termékek választása.

Loctite termékek sokfélék kaphatók, a választék meglehetősen széles, ami nem csoda mert a termékek gyártója, a Henkel már 50 éve fejleszti a gyártmányait. Az autószerviz segédanyagok webáruház teljes kínálata ide kattintva érhető el.

 

Loctite termékek széles választéka

 

A Loctite termékek között sikerrel válogathat, ha kötő-, tömítőanyagokra van szüksége. Emellett talál közöttük ipari kenőanyagokat, vagy berágódásgátló termékeket is. Ebbe a termékkörbe tartoznak a felületkezelők, rozsdásodásgátlók, üvegszálas fémbázisú töltő- és javító anyagok, továbbá tisztítóanyagok - méghozzá számos változatban.


Válogasson a különböző Loctite termékek között:


A Henkel Loctite termékcsoportja egyre bővül a folyamatos fejlesztés és az új termékek bevezetésének programja által. Így például a közelmúltban forgalomba kerültek az új csavarrögzítők, menettömítők és berágódásgátlók. A gyártó szerint a termékek sikerének az alapja a vevők igényeihez igazodó megállás nélküli technológiai fejlesztés. A cég filozófiája szerint ugyanilyen fontos a helyi disztribútor hálózatok fejlesztése, a know-how-val, a megfelelő anyagok hatékony és gyors kiszállításával. A Henkel Loctite termékek világszerte 80 országban vannak a piacon, a vevők igényeit kiszolgálva.

 

Loctite ragasztó webáruház

 

Ipari ragasztók és tömítőanyagok tárháza

A Loctite az ipari ragasztók és tömítőanyagok, valamint rendszermegoldások teljes skáláját kínálja, a tervezés és a termékek fejlesztésétől kezdve a a gyártási folyamatig. Széles körű és kiváló minőségű ipari ragasztói és tömítőanyagai bárhol felhasználhatóak, ahol hatékony és speciális megoldásokra van szükség – továbbá az autóipar, a mikroelektronika, az űrhajózás legnagyobb igényeket támasztó alkalmazásai esetén is. Csavarrögzítők, tömítőanyagok, ragasztók, szerkezeti kötőanyagok, kenőanyagok, tisztítószerek, folyadékszórók stb. Az igen sokféle, kiváló minőségű Loctite ipari ragasztó- és tömítőanyag mindenhol alkalmazható, ahol hatékony, speciális megoldásra van szükség. Az értékesítés nyomon követése és az egész világot behálózó műszaki központok garantálják a felhasználók igényeinek és követelményeinek hosszú távú kielégítését. Aki sikeresen akar szerepelni a piacon, annak megbízható együttműködő partnerre van szüksége. Partnereinek az ipari ragasztó- és tömítőanyagok teljes választékát, valamint rendszermegoldásokat kínál, a tervezéstől és a termékfejlesztéstől kezdve a termelési folyamatokig, adagolási tesztektől a szimulációs terméktesztekig.

 

Loctite termékcsalád