AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Levegőszűrő spray választása.

Levegőszűrő spray segítségével lehet javítani az autó légszűrőjének teljesítményét, illetve a „megfáradt” légszűrőbe új életet lehet lehelni néhány jól irányzott mozdulattal.

A levegőszűrő spray szerepe

Az autókban használt légszűrők szennyezést megkötő felületét gyakran szűrő olajokkal és egyéb nedves anyagokkal teszik alkalmasabbá a kiszűrendő anyagok megkötésére. Ezek azonban idővel elfáradnak, esetleg kiszáradnak, tehát a hatásfokuk jelentősen csökken. A szűrő cseréje nélkül a levegőszűrő spray használatával ezen sokat lehet javítania,...


Keresse meg autójához megfelelő levegőszűrő spray terméket:


...mivel a spray pótolja az elillant szennyezést megkötő anyagot, illetve aktiválja a maradékot, amivel mintegy felfrissíti a légszűrő lamelláinak kiszáradt felületét. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A levegőszűrő spray jelentősége

A jól megszűrt levegő egyrészt javítja a motor teljesítményét, másrészt azzal, hogy nem enged szennyező anyagokat a befecskendező rendszerbe, csökkenti az ebből adódó meghibásodások és javítások számát, sőt: megnöveli a motor élettartamát, hiszen a hengerbe került szilárd szennyeződés lassan a henger falát és a dugattyú is tönkre teheti. Ezért nem szabad alábecsülni azt a szerepet, amit ennek elkerülésében a jó állapotban tartott légszűrő játszik, nem egyszer éppen a kellő rendszerességgel használt légszűrő spray hathatós támogatásával.