AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Ledes fejlámpa választása.

Ledes fejlámpa használatával extrém körülmények között, a kéz szabadon hagyásával is jól meg lehet világítani bármit, adott esetben a szerelendő alkatrészt is az út szélén. Webáruházunkban nem csak ledes termékek, de egyéb autószerviz segédanyagok is megtalálhatóak. Tekintse meg teljes kínálatunkat!

A ledes fejlámpa funkciója

A ledes fejlámpa használatával úgy tudunk egy hordozható világítótestet használni, hogy közben mindkét kezünk szabadon van. A fejre erősített fényforrás jellegéből fakadóan mindig abba az irányba világít, amerre nézünk.


Keresse meg az autó szervizeléshez szükséges ledes fejlámpát:


A fejre szerelt lámpa nem napjaink találmánya, mivel már nagyon régen használták, a leggyakrabban és a legnagyobb számban a bányászatban. Ott is alakították ki a legfunkcionálisabb fajtáit. Főleg olyanokat, amelyek a bányákban gyakori gyúlékony, robbanékony gázok jelenléte mellett is erősen és robbanás biztosan világítottak.

A ledes fejlámpa előnyei

Ledes fejlámpa

A ledes fejlámpa egyesíti a fejlámpák és a ledes fényforrások előnyeit. A ledes égők használatából eredően ezek a fejlámpák a lehető legkisebb energia felhasználásával a lehető legnagyobb fényt, mégpedig a természetes fényhez a legjobban hasonlítót biztosítják. Ez azt jelenti, hogy azonos teljesítményű akkumulátor, vagy elemek felhasználásával tovább lehet a fejlámpát használni. A ledes technika azt is lehetővé teszi, hogy ezek a lámpák rendkívül könnyűek, víz- és porállóak, miközben akár 70-90 méterre is eljut a fényük.