AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Lánc spray választása.

Lánc spray a legpraktikusabb eszköze a motorláncok karbantartásának, védelmének és természetesen kenőanyagot is juttat a láncra. Nagyon fontos a motorlánc rendszeres kenése és tisztítása, mivel a motorozás közben erősen szennyeződő alkatrészről van szó.

Lánc spray védi a legjobban a motorláncot.

A lánc folyamatos karbantartásához és tartós védelméhez szükséges kenőanyagot tartalmazó lánc spray beszerzése a webáruházban a legkényelmesebb. Az egyik legismertebb a Caramba lánc spray, amelyet 500 milliliteres kiszerelésben árusítanak.


Rendelje meg kedvező áron járművéhez szükséges lánckenő sprét:


A lánckenő zsír spray segítségével a láncra juttatott filmréteg megvédi a láncot a szennyező anyagok rátapadásától, főleg elzárja a víztől, óvva ezzel a korróziótól. Nagyon hasznos tulajdonsága a jó minőségű kenőanyagnak, hogy nagy fordulatszám mellett sem válik le a láncról.

A láncspray működése és használata.

Láncspray használata

Nagyon fontos, hogy a láncvédelem előtt a láncot alaposan megtisztítsuk. Erre azért van szükség, hogy a láncon lévő szennyező anyagok ne akadályozzák a védő és ápoló anyag felvitelét a lánc felületére. A lánc spray segítségével felvitt védő réteg csak akkor lesz tökéletes és marad meg sokáig védendő felületen, ha nincs alatta idegen, szennyező anyag, amely megkönnyíti a filmréteg leválását. Így tehát a lánc spray használatakor nincs más teendőnk, mint a megtisztított láncra fújni a spray tartalmát. Lánchajtás bizonyos típusú autók motorjaiban is megtalálhatók, kínálatunkban forgalmazott lánc spray termékek ezekhez is alkalmazhatóak.