AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Lámpajavító fólia választása.

A lámpa fóliákat legfőképp azért használják, mert általa az autónak különleges megjelenése lesz. A fóliák öntapadósak, így könnyedén ráhúzható bármilyen felületre.

A lámpajavító fólia tulajdonsága

A lámpajavító fólia egyáltalán nem károsítja a gépjármű fényszóróját, hanem megvédi a kőfelverődéstől, és az UV fénytől. A lámpaburát megvédheti úgy, hogy fóliát helyezz fel, ám ez az eljárás bizonyult a legdrágábbnak. Van rá esély, hogy a fólia megszakad, viszont ilyen esetben nem szükséges az egész lámpaburát újra csiszolni. Az új típusú járművekre már a gyárban ragasztanak fel lámpajavító fóliát, aminek az is a feladata, hogy védelmezze a lámpaburát. A fólia befolyásolja a lámpa fényének erejét és színét. A lámpára helyezhető fóliák képesek akár maximálisan megvédeni a burát a kavicsoktól, és más külső behatolásoktól. A fólia a felhelyezés után szinte láthatatlan, viszont általa megőrizheti a gépjármű lámpaburájának eredeti fényességét. Sokan nem tudják, hogy a fólia használata azért is fontos, mert ha a lámpaburán levő lakk megreped, és kis idő elteltével le is válik. 


Keresse meg az autójához megfelelő lámpajavító fóliát:


A lámpajavító fólia használata

Autó lámpvaA lámpajavító fóliát a csiszolást követően szokták felhelyezni, mivel így a fóliának lehetősége lesz megőrizni a gépjármű lámpaburájának eredeti fényét. Ha a lámpabura el mattul, megtelik karcolásokkal, akkor sem érdemes teljes egészében kicserélni a burát, mivel ettől olcsóbb megoldás, ha lecsiszolják és lefóliázzák a lámpát. Ezzel garantált, hogy a lámpaburája maximálisan védve lesz a külső tényezőkkel szemben. Manapság a lámpára helyezhető fóliák különböző színben vásárolhatóak, ennek köszönhetően a gépjármű külseje megújulhat. A fóliák által egyedivé, különlegessé tehetik a gépjárműveket a tulajdonosok.