AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Króm spray választása.

Króm spray segít az autó krómozott alkatrészeinek, mindenek előtt a lökhárítónak az ápolásában. Használata egyszerű és praktikus, bárki újjá varázsolhatja vele a kedvencét.

A króm spray felhasználási területei

Króm spray-t lehet használni az autó krómozott felületének az ápolására, karbantartására, arra, hogy megvédjük ezeket az esztétikailag fontos autórészeket a korróziótól, a víz, a vegyszerek, az olaj káros hatásától. Ebben az esetben olyan króm spray-re gondolunk, ...


Vásárolja meg kedvezményes áron autójához szükséges króm spray -t:


...melyet az egyébként hibátlan krómozott felületeknél használunk, alapvetően prevencióra. Van azonban olyan króm spray is, amelyet akkor vetünk be, ha már elkéstünk a védelemmel, vagy az nem volt elég hatékony, azaz a krómozott felület már megsérült kiegészítésre, esetleg újrafestésre szorul.

Króm spray krómozásra

A króm felni ápolása

Amikor már megsérült, tehát hibás krómozású autóalkatrészre, vagy olyanra használunk króm spray-t, ami addig egyáltalán nem volt krómozva a krómspray igénybevétele már egyáltalán nem olyan egyszerű. Ezekben az esetekben ugyanis nem elég a kívánt felületet a spray-vel lefújni, hanem előtte alaposan meg kell tisztítani, majd alapozó festést kell végezni, mert olyan felületet kell létrehozni, ahol a krómhatású festék képes megtapadni. A krómhatás csak így lesz tökéletes és a krómozás tartós, a környezeti hatásoknak ellenállni képes.