AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Kéztisztító paszta választása.

Kéztisztító paszta, vagy ipari kéztisztító paszta tartása és használat ott szükséges, ahol ipari felhasználásra szolgáló, helyenként igen agresszív vegyi anyagokkal szennyeződhet az ember keze munka közben. A kéztisztító paszta egyszerre tisztítja meg a kezet a káros szennyeződéstől és védi is azoktól.

Kéztisztító paszta az olajos és lemoshatatlan szennyeződésekhez!

Nem véletlen, hogy az ipari kéztisztító egyik leggyakoribb előfordulási helye az autószerviz. Itt ugyanis tényleg a legkülönfélébb kenőanyagokkal, hidraulika anyagokkal, jelentős és különféle vegyi anyagokat tartalmazó folyadékokkal találkoznak az ott dolgozók.


1 2 > 
1 2 > 

Kéztisztító paszta

Mivel mindent nem lehet kesztyűben elvégezni a legjobb védelem a kéz számára az ilyen munkahelyen a kéztisztító, amit nem csak a munkaidő befejeztével, de naponta többször is ajánlatos használni, mert a kéz károsodása nem csak attól függ, hogy milyen mennyiségű káros anyag éri, de attól is mennyi ideig marad a szennyeződés rajta. Hosszú távon ugyanis meghálálja a kéztisztító paszta a rendszeres használatot. Elkerülhető vele a legtöbb probléma, amit agresszív vegyi anyagok okozhatnak munka közben.