AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Kétoldalú ragasztó választása.

Kétoldalú ragasztó segítségével egyszerűen rögzíthető két elem egymáshoz, mivel a ragasztószalag mindkét felét fel lehet használni a kötéshez.

A kétoldalú ragasztó funkciója

A kétoldalú ragasztóval olyan elemek rögzíthetők egymáshoz, amelyek ezzel az eljárással köthetők össze a legegyszerűbben és legtartósabban. Az autók karbantartásánál, javításánál gyakran használják a hűtő és fűtő berendezések javításánál.


Keresse meg autó szervizeléshez szükséges kétoldalú ragasztót:


Ahhoz, hogy a ragasztószalaggal alkatrészeket lehessen egymáshoz rögzíteni, a szalagnak a ragadáson kívül más feltételnek is meg kell felelnie. Mindenek előtt víz- és nyomásállónak kell lennie. Nem veszítheti el a ragasztó hatását magasabb hőmérséklet esetén sem.

A kétoldalú ragasztó használata

A kétoldalú ragasztó használatánál a ragasztó anyag mellett a hordozó anyag, vagyis a szalag anyaga is fontos szerepet játszik abban, hogy praktikusan, egyszerűen lehessen vele a szükséges feladatokat elvégezni. A szalagnak egyszerre kell erősnek, ellenállónak, sőt nem ritkán rugalmasnak lennie, miközben a ragasztás alkalmával a megfelelő hosszúságú ragasztószalag levágása sem lehet túlságosan komplikált. A legjobb ragasztószalagok anyaga olyan, hogy egy adott szögben kézi erővel is könnyen elszakíthatók.