AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Keréktároló zsák választása.

Keréktároló zsák használatával praktikusan és biztonságosan lehet tárolni és szállítani a gumiabroncsokat, hosszabb ideig elhelyezni a téli- és a nyári gumikat.

A keréktároló zsák funkciója

A keréktároló zsáknak kettős funkciója van. Először és elsősorban a kereket védi tárolás és szállítás közben a káros mechanikai és vegyi behatásoktól, a szennyeződéstől. Másodsorban magát a szállítót, a kerékkel kapcsolatba kerülőt védi attól, hogy ruhája, vagy a szállító eszköz, rendszerint maga az autó ne piszkolódjon be.


Keresse meg autó szervizeléshez szükséges keréktároló zsákot:


A rendszerint fényt át nem eresztő keréktároló zsák a gumit védi a napfény okozta elváltozásoktól is. Rendszerint úgy van kialakítva, hogy fogantyú segítségével könnyen mozgatni lehessen a gumiabroncsot.

A keréktároló zsák fajtái

Autó keréktároló zsák

A keréktároló zsákok sem egyformák. Vannak egyszerűbb, olcsóbb megoldások, amikor a kereket egy műanyagfólia borítja csak és a megfogására is egyszerű fogantyú van kialakítva. A legprimitívebb megoldás, amikor egy már kész, megfelelő méretű műanyag táskát használunk erre a célra. A bonyolultabb és intelligensebb keréktároló zsákról akkor beszélhetünk, amikor speciálisan, erre a célra készült műanyagot és szövetet kombináló táskával állunk szemben, amely mintegy tok, teljes egészében eltakarja és körülveszi a kereket.