AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Kerámia spray választása.

Kerámia spray felhasználásával kiváló korróziógátló réteget lehet létrehozni az autó alkatrészein, amely rendkívüli ellenállást biztosít a savak és lúgok ellen.

Mi a kerámia spray?

A kerámia spray egy korszerű, egyre jobban terjedő fémmentes kenő és tömítő anyag, amely rendkívüli módon képes ellenállni a nagy nyomásnak és a magas hőmérsékletnek. Hatékonyan gátolja meg az alkatrészek a berágódását és az anyagok úgy nevezett hideg heggesztődését.


Keresse meg autó szervizeléshez szükséges kerámia spray -t:


Nagyon jól véd a korróziótól, ellenáll a legtöbb savnak és a lúgnak, de a sós víznek is. Nem károsítja az autó alkatrészeinek tömítéseit és a műanyag alkatrészeket sem. Nem mérgező, nem tartalmaz grafitot és kéntartalmú adalékokat sem.

A kerámia spray felhasználási területe

Kerámia spray

A kerámia spray felhasználási területe évről évre egyre szélesebbé válik az autók szerelésénél és alkatrészeik karbantartásánál. Nagyon jól alkalmazható csapágyaknál, hengereknél, dugattyúknál. Hasznos a csavarkötéseknél. Az egyik legfontosabb felhasználási területe az autók fékrendszere. Azon belül is nagy jelentőséggel bír az ABS fékrendszereknél. Spray formájában nagyon jól eljuttatható a legeldugottabb helyekre. Nem csak ebben a formában forgalmazzák, mert kapható pasztaként, tubusban kiszerelve is.