AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Karosszéria védő választása.

Karosszéria védő fóliák segítségével csökkenteni lehet a karosszéria elhasználódását, meg lehet védeni számos káros hatástól, még a kövek felverődése okozta sérülésektől is.

A karosszéria védő funkciója

A karosszéria védő, elsősorban fólia feladata, hogy megóvja az autó kényes felületeit, mindenek előtt a karosszériát a felverődő kavicsoktól, a felületére csapódó rovarok bomlásakor keletkező káros vegyi anyagok hatásától, a kisebb mechanikai sérülésektől, úgy általában az elhasználódástól. 


Keresse meg autó szervizeléshez szükséges karosszéria védőt:


Jó szolgálatot tesz az átlátszó fólia az autó kilincsén, a lökhárítón, de még a tükrükön is. A fóliázott karosszéria nem igényel különleges bánásmódot, és amikor kiszolgált könnyen és nyomtalanul lehet eltávolítani.

A karosszéria védő használata

Autó karosszéria védő

A karosszéria védő fóliát ezzel foglalkozó szakemberek tudják a legszakszerűbben az autóra felvinni. Ennek a munkának a minőségétől nagy mértékben függ, hogy milyen hatékony lesz a védelem és a felrakott fólia meddig lesz képes ellátni a feladatát. Érdemes kellő figyelmet szentelni annak is, hogy az autó meghatározott helyein milyen védelmet kívánunk létrehozni. A leggyakoribb a színtelen, kavics elleni védő fólia, amivel főleg a karosszéria óvható a felverődésből eredő mechanikus sérülésektől, de van úgy nevezett festékvédő fólia is.