AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Karbantartó spray választása.

Karbantartó spray használatával egyszerre tudjuk tisztítani, a korróziótól védeni, a víztől óvni, kenni és konzerválni az autónk alkatrészeit.

A karbantartó spray funkciója

A legelterjedtebb, Cerflon tartalmú karbantartó spray-k nagyon sokoldalúan felhasználható segédanyagok az autózásban. Kiváló tisztító, kenési, nedvességkiszorító, csavarlazító, kontakttisztító, jégoldó, korróziógátló tulajdonságokkal rendelkeznek. 


Keresse meg autó szervizeléshez szükséges karbantartó spray -t:


Megóvja a szerszámokat és eszközöket a korróziótól a téli, használaton kívüli időszak alatt. Tökéletesen leszárítja a gyújtókábeleket és megakadályozza azok újra benedvesedését. Könnyedén feloldja és meglazítja a beékelődött csavarokat, anyákat, a gépek kerekeit. Megszünteti a nyikorgó, csikorgó hangokat.

A karbantartó spray felhasználása

Karbantartó spray

A karbantartó spray nagy előnye, hogy a flakon tartalma bármilyen pozícióban kifújható és szinte bárhová minden nagyobb erőfeszítés nélkül eljuttatható. Bármiféle szerelési munka nélkül tarthatjuk karban és kenhetjük meg vele a legkülönfélébb alkatrészeket az autóban. Alkalmas elektromos csatlakozások kezelésére, ezáltal biztosított a csatlakozások korrózióvédelme. A finommechanikai alkatrészeknek, záraknak, csapoknak tartós, jó kenést biztosít. A műanyagalkatrészek külső térben is kellő impregnálást és védelmet kapnak.