AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Kábelkötöző választása.

Kábelkötöző használható a nélküle kibontakozó káosz ellen! Filléres termékről van szó, már egy komolyabb kábelkötöző szett is megvásárolható pár száz forintért, és hatékonyan a helyükön tartja az elektromos vezetékeket az autóban. Az autószerviz segédanyagok webáruház "polcain" nem csak kábelkötöző, de számos más termék is megtalálható. Biztosan megtalálja, amit keres!

Kábelkötöző nem csak az autó kábeleinek összefogásához.

A kábelkötöző ára tehát nem tétel, a haszna viszont jelentős. A tipikus kábelkötöző műanyagból készül, olyan megoldással, hogy ha már ráerősítették a kábelekre, nem lehet egykönnyen leszedni, csak levágni és szükség esetén újjal helyettesíteni, de léteznek többször szétnyitható és visszahelyezhető tépőzáras kábelkötözők is.Kábelkötöző

A webáruházunkban többféle kábelkötöző kapható, így például Peters Ennepetal és Sct kábelkötöző is. Ezekre általában akkor van szükségünk, ha új, nem szériafelszerelésként kezelt elektromos berendezést (tolatóradart, tolatókamerát, forgalomfigyelő kamerát, beépített GPS-t, DVD-t, képernyőt és hasonlókat) akarunk beszerelni a kocsinkba. Ezek táp-, vezérlő és más kábeleinek rendezésére szolgálhatnak a kábelkötözők.