AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Javító szalag választása.

Javító szalag segítségével gyorsan és hatékonyan lehet, ha akárcsak átmenetileg is megjavítani a repedt lámpaburát vagy a megsérült kipufogó csövet. Tekintse meg további autószerviz segédanyagok kínálatunkat!

A javító szalag funkciója

A javító szalag arra szolgál, hogy segítségével átmenetileg olyan problémákat rendezzünk, amelyek végső megoldására akkor és ott nincs mód, vagy nem áll rendelkezésre pótalkatrész.


Keresse meg az autó szervizeléshez szükséges javítószalagot:


Ez azt is jelenti, hogy a javító szalag nem jelent végső megoldást, csak átmeneti hibaelhárításnak tekinthető, de adott helyzetben nagyon hatékony és hasznos eszköz. A leggyakrabban a kipufogón keletkezett repedés „begyógyítására”, vagy például törött reflektorüveg megragasztására használják. Különösen praktikusak az öntapadó javítószalagok.

A javítószalagok felhasználása

Autó javító szalag

A javítószalagokat egyre több célra használják fel. A technológia fejlődésével ma már akár nagyobb karosszéria elemek rögzítésére is alkalmas szuper erős javító szalagokat is lehet vásárolni. Ezek akár hosszabb időn keresztül is képesek a sérült elemeket a helyükön rögzíteni, még az autó nagyobb igénybevétele esetén is. A szalagok nyilván a felhasználási területhez alkalmazkodna, így például a kipufogó javító szalag, vagy bandázs kiváló hőálló tulajdonságokkal rendelkezik, amire szükség is van ahhoz, hogy ne égjen le azonnal a javított felületről.