AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Hűtő tisztító választása.

Hűtő tisztító segítségével gyorsan és hatékonyan lehet regenerálni az autó hűtőrendszerét, eltávolítani a benne lerakódott idegen és a rendszer hatékonyságát rontó anyagokat.

A hűtő tisztító funkciója

A hűtő tisztító funkciója, hogy az autó hűtőrendszerét belülről megszabadítsa a leülepedett vízkőtől, lerakódott olajtól és a korróziótól. Ez azért fontos, mert a hűtőrendszerben felgyülemlett szennyeződés rontja a hűtés hatékonyságát, amivel kormoly károkat okozhat a motorban. 


Keresse meg autó szervizeléshez szükséges hűtő tisztítót:


A túlmelegedett a motor ugyanis hamarabb tönkre megy, számos fontos alkatrésze idő előtt elhasználódik. A legjobb hűtő tisztítók igen gyorsan fejtik ki a hatásukat, akár negyedóra is elég ahhoz, hogy újjávarázsolják a hűtőrendszert.

A hűtő tisztító működése

Autó hűtő tisztító

A hűtő tisztító feloldja az autó hűtőrendszerében lerakódott szennyeződéseket, amelyek a hűtővíz cseréjével eltávolíthatóvá válnak. Elsősorban a rozsdától, az olajtól és a vízkőtől szabadítja meg a hűtőrendszert. Nagyon fontos, hogy mindeközben ne károsítsa a fém-, a műanyag és a gumiból készült alkatrészeket. Tehát amilyen erős hatásúnak kell lennie a szennyeződésekkel, olyan kíméletesnek kell lennie a hűtő alkatrészeivel szemben. Ez nem olyan könnyen megoldható feladat, de a legjobb hűtő tisztítók ennek az elvárásnak is maradéktalanul megfelelnek.