AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Fólia tekercs választása.

Fólia tekercs használatával főleg az autó utasterében található eszközöket, berendezéseket védhetjük meg a száraz, olajos vagy a vizes szennyeződésektől.

A fólia tekercs felhasználási területe

A fólia tekercset az autónál a leggyakrabban a kormánykerék, vagy a sebváltó védelmére szokták használni. Egyszerűen a tekercset kézben tartva körbe tekerik vele a védendő alkatrészt.


Keresse meg autó szervizeléshez szükséges fólia tekercset:

1 2 > 
1 2 > 

Minél több réteget tekerünk a felületre annál nagyobb védelmet nyújt a fólia, mivel nagyobb vastagság esetén már a mechanikus sérüléseket is megakadályozza. Ha ugyanis elég vastag a fólia, akkor a kemény tárgyak okozta sérülésektől is óvni tud. A leggyakrabban azonban a szervizekben, az olajos szennyeződések ellen veszik igénybe.

A fólia tekercs haszna

Fólia tekercs az autóban

A fólia tekercs használatának nagy előnye, hogy kis befektetéssel, kevés munkával megóvhatjuk az autó belsejét a nem kívánt szennyeződéstől, ami – például – egy szervizben érheti, ha a szerelő piszkos kézzel nyúl a kormányhoz, vagy a sebváltóhoz. Ez vonatkozik arra is, ha magunk végzünk olyan munkát, amitől a kezünk piszkos lesz és közben az autóval is manőverezni kell. Magyarul, ha mi szereljük a kocsit otthon, akkor is érdemes a gyakran érintett tárgyakat fólia tekerccsel óvni a szennyeződéstől.