AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Fém kondícionáló választása.

Fém kondícionáló anyagok adagolásával csökkenthető a fémalkatrészek súrlódása, kopása a nano részecskék védő felületet képeznek a fémen és javítják a kenőolajok tapadását. Fém kondícionáló mellett egyéb autószerviz segédanyagok vásárlása is lehetséges, kattintson ide!

Fém kondícionáló használata

A fém kondícionáló anyagok olyan adalékok, amelyek használatával csökkenthető a fémalkatrészek elhasználódása, sőt védőréteg felvitelével egyfajta folyamatos regeneráció érhető el.


Keresse meg a szervizeléshez szükséges fém kondícionáló terméket:


A kondicionáló ahhoz is hozzájárul, hogy a kenőanyagok, a motorolaj jobban meg tudjon tapadni a fém felületén, ezért hatékonyabban tudja kifejteni a súrlódáscsökkentő- és hűtő hatását. Ezzel javítható a motor futása, növelhető a motor élettartama, de a kondicionáló kedvező hatással van még az autó üzemanyag fogyasztására is.

Fém kondícionáló fajták

Fém kondícionáló

A fém kondícionálók különféle fajtáit fejlesztették ki, attól függően, hogy az autó motorjának melyik életszakaszában használatosak. Van olyan, melyet csak az új autóknál érdemes bevetni, mert csak védő funkciói vannak, felújító hatása nincs, hiszen új motornál az még nem is szükséges. Azok, amelyek idősebb motorokhoz készülnek, jóval több, úgy nevezett revitalizáló anyagot tartalmaznak. Aszerint is csoportosítják a kondicionálókat, hogy a motor milyen fokú igénybevételénél használatosak. Így van főleg országúti, tehát nem városi forgalomra kifejlesztett, és van olyan, ami úgy nevezett tuning kondicionáló, vagyis nagy terhelés esetére ajánlott.