AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Fékjavító spray választása.

Fékjavító spray - ez egy különleges, high tech fékkarbantartó spray, amely többet tud mint az egyszerű féktisztító spray.

A fékjavító spray drágább, de jobb

Az autószerviz segédanyagok között a különféle spray-k számítanak a legnépszerűbbeknek, ami nem is csoda, hiszes segítségükkel a különböző hatóanyagok könnyen és egyenletesen juttathatók a kezelendő felületre. Ilyen a féktisztító spray és a fékjavító spray is. Az utóbbi jóval drágább, de többet is tud, mint az egyszerű féktisztító spray.


Keresse meg autójához megfelelő fékjavító spray -t:


A féktisztító spray feladata a szennyeződések eltávolítása a fék mechanikai alkatrészeinek felületéről, ami meghosszabbíthatja a féktárcsák, fékbetétek élettartalmát. A különleges fékjavító spray feladata hasonló, de ezt high tech összetételének köszönhetően jóval hatékonyabban teszi, esetében már nem is tisztításról, hanem karbantartásról beszélhetünk. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Caramba fékjavító spray

Ez a spanyol indulatszó akár a spray hatékonysága feletti elragadtatásunkat is kifejezhetné, valójában azonban a webáruházunkban kapható fékjavító spray márkájáról van szó. Igen, a Caramba fékjavító spray használata javítja a fékek hatékonyságát, egyúttal meghosszabbíthatja a féktárcsák és fékbetétek élettartalmát. Ez a speciális kenőanyag +1400 °C-ig bírja a strapát, ABS fékberendezésekhez és ESP-vel felszerelt gépkocsikhoz is használható, nem csepeg, nem vezetőképes, fém-, sav- és szilikonmentes, viszont hatékony korrózióvédelmet nyújt.