AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Fagyasztó spray választása.

Fagyasztó spray nagyon praktikus eszköze lehet az egymáshoz illesztett műanyag vagy fém darabok zsugorításának, de akár elektromos vezetékeknél hibakeresésre is felhasználható.

A fagyasztó spray működési elve

A fagyasztó spray egészen erős mélyhűtést tesz lehetővé igen rövid idő alatt és egy meghatározott, kis területre koncentrálható a hatása. Akár -50 Celsius fok is elérhető alkalmazásával. Gyorsan és maradékmentesen párolog el. A műszaki felhasználáson kívül bármi mélyhűtésére is alkalmazható.


Keresse meg autójához szükséges Fagyasztó sprét:


Nyilván nem hordónyi mennyiségekről van szó, de háztartási méretekben rendkívül kiadós termék. Szakszerű használat esetén nem okoz károkat műanyagokban, tömítő és szigetelőanyagokban. Széleskörűen alkalmazható az illesztett alkatrészek zsugorításához, elektromos hibakereséshez. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A fagyasztó spray alkalmazása

Fújja be a hűtendő helyeket, alkatrészeket. A kifújt anyag mennyiségével szabályozható a hűtés foka. A biztonságos használat érdekében előzetes anyagpróbát érdemes végezni. Előnye még, hogy megakadályozza a hőkárosodást forrasztásoknál, elektromos részeknél, ha azokat előtte, vagy utána lefújjuk vele. Javítja a csapszegek összetartó erejét összeszerelés alkalmával. Arra is fel lehet használni, hogy segítségével ellenőrizhessük a hidegindító berendezéseket, motorokat, vagy hogy egy hőkapcsoló működik-e, bekapcsol-e a hideg hatására. Ezeken kívül alkalmas rágógumi, csokoládé eltávolítására ruhaszövetből, vagy szőnyegből.