AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Csavarlazító választása.

Csavarlazító spray használható a beragadt, berozsdásodott csavarok meglazítására, ezért feltétlenül érdemes kéznél tartani, ha az autónkat karbantartjuk vagy javítjuk, különösen akkor, ha a kocsink már nem túl fiatal.

Csavarlazító a berozsdásodott csavarok meglazítására, hogy a szervizelés könnyebben menjen!

Persze nemcsak a csavarok meglazítására használható a csavarlazító, hiszen berozsdásodott csapok, csapszegek, zárak, fogaskerekek és más alkatrészek kiszabadítását is könnyen elősegítheti. A csavarlazító aerosol megbízható kenőanyag, elősegíti a csúszást, csökkenti a kellemetlen, csikorgó zajt és behatol a legkisebb hézagba is.A fagyasztó csavarlazító is hatékonyan oldja a rozsdásodást, miközben közvetlenül a rozsdás felületre fújva akár -30°C fokig lehűti azt. A webáruházban különböző márkájú csavarlazítók kaphatók, ilyen például az AM aerosol, vagy a Fuchs.

A csavarlazító veszélyei!

Csavarlazító

Csavarlazítóról szólva azonban fel kell hívni a figyelmet egy különösen veszélyes szokásra is, vannak, aki „olcsó” drogként veszik és fogyasztják a csavarlazítót. A szer valóban perceken belül hat, feldobottságot és zavart viselkedést idéz elő, ám kifejezetten életveszélyes. Szívritmuszavart, légzésbénulást is okozhat, a bódult fogyasztó ráadásul könnyen baleset áldozatává válhat. Kisebb adagokban fogyasztva is életveszélyes, hatása kumulálódik, és idővel károsítja a belső szerveket és az idegrendszert. Mindezt már csak azért is fontos tudni, mert rendeltetésszerű használata esetén is óvatosnak kell lenni, még véletlenül sem szabad belélegezni a spayt.