AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószerviz segédanyagok - Cink spray választása.

Cink spray védheti meg autónk szinte minden veszélyeztetett fémes felületét a korróziótól. Hosszan tartó katódos védelmet nyújt. A korróziógátló spray nagyrészt, jellemzően 95% cink, a maradék szintetikus gyanta. Válogasson kapcsoló autószerviz segédanyagok kínálatunkból!

Cink Spray az autó rozsdásodásának megelőzése érdekében.

Gyorsan száradó, korrózió védelmet nyújtó anyag. A cink spray persze nem csak az autóhoz használható, így például horganylemezek, tetők, csővezetékek, tartályok, rácsok, zárak esetén is bevethető a rozsdásodás megakadályozására, vagy pusztán esztétikai megfontolásból, a bevont felületek színárnyalatának javításához.Ellenáll az időjárásnak, ibolyántúli sugárzásnak, alkáli tartalmú oldatoknak, ásványi olajoknak.

A cink spray használata akár hegesztéshez is.

Cink sprayCink spray használata előtt a kezelendő felületet alaposan meg kell tisztítani nedvességtől, zsírtól és a szennyeződésektől. A rozsdát is el kell távolítani. A cink spray palackja általában öntisztító szeleppel van ellátva, így azt nem kell tisztítani. Elektromos áram vezető tulajdonsága végett olyan felületeken is alkalmazható, amelyek hegesztés előtt állnak, például galvanizált gép elemek.