AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Lomb porszívó választása.

Lomb porszívó használatával megkönnyíthetjük a kertben a fűre, vagy a kövezetre lehullott falevelek összegyűjtését. Használatával a munka meggyorsítható és a burkolat megkímélhető. Válogasson az autós szerszámok, műszerek webáruház további kínálatából!

A lomb porszívó szerepe

A lomb porszívó tipikus kényelmi kerti berendezés, ami olyan munkától mentesíti az embert, amit egyébként évszázadokon keresztül nélküle is jól el tudtunk végezni, sőt ma is képesek vagyunk rá. 


Keresse meg a szükséges lomb porszívót:


Csakhogy – lássuk be – nem csak kényelmesek, durvábban: lustábbak vagyunk a kerti munkákhoz, de az erre fordítható időnk is egyre kevesebb. Ezért, ha a lomb porszívóval lényegesen gyorsabban össze tudjuk gyűjteni ősszel vagy tavasszal a lehullott leveleket, akkor a megtakarított időt más, hasznosabb dolgokra fordíthatjuk.

A lomb porszívó működése

Őszi falevél az autó szélvédőjén

A lomb porszívó úgy működik, mint egy házi porszívó, csak a szőnyeg pora helyett a leveleket szívja be. Ebből eredően a hasznossága attól függ, hogy milyen szívóerőt tud kifejteni és mekkora az összegyűjtött falevelek tárolására szolgáló tartályának a nagysága, mekkora a súlya, ugyanis mozgatása és tartása hosszabb időn keresztül fárasztó lehet. Vannak ezért olyan lomb porszívók is, amelyek szívófeje egy kis keréken gördül. Valamennyi lomb porszívót a háztartási elektromos hálózatról üzemeltethető, tehát 230 Voltos feszültséggel működő villanymotor hajtja.