AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Keresztkulcs választása.

Keresztkulcs ott használatos, ahol nagy erőre van szükség egy-egy csavar meglazításához, vagy becsavarásához. Jellemzően a kerék szerelésénél használt kulcs szokott lenni.

Az autószerelés legfőbb szerszámok egyike a kerékcseréhez!

Keresztkulcs autószereléshez

A keresztkulcs konstrukciója minden egyéb rásegítés nélkül nagy nyomaték létrehozását teszi lehetővé a hosszú erőkar segítségével. A kerékkulcsok a nagy igénybevétel miatt króm-vanádium ötvözött acélból készülnek. Praktikusak, mert ezek a keresztkulcsok a legtöbb autó kerékanya kulcs méretét tartalmazzák, tehát nagy valószínűséggel a mi kocsinkét is. Hogy ne legyen ez találós kérdés, vagy lutri, érdemes a kerékkulcs beszerzése előtt utánanézni a saját kerékanya méretünknek. Az ára nem tétel. Gyors pótkerék csere esetlére mindig tartson egyet autójában! Válogasson további autós szerszámok, műszerek kínálatunkból!


Keresse meg az autójához megfelelő keresztkulcsot!

1 2 > 
1 2 > 

Összecsukható verzió

A keresztkulcsok egy speciális, praktikus formája az összecsukható keresztkulcs, ami így kisebb helyen elfér, könnyebben elhelyezhető a gépkocsi csomagtartójában. Hátránya, hogy az összecsukhatósága miatt meghibásodhat, és nyilván kisebb erő kifejtésére alkalmas, mint egy stabil keresztkulcs. A szükséges méret ismeretében érdemes felkeresni webáruházunkat, ahol válogatni lehet a szükségletet legjobban és legolcsóbban kielégítő keresztkulcsok között.