AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Gyertya kulcs választása.

A gyertya kulcs az a szerszám, amely a motor gyújtógyertyáinak a kivételéhez és azok beszereléséhez szükséges. Anyaga több féle lehet, de többnyire valamilyen erős fémötvözetből készül, hogy ellenálljon a deformálódásnak és a kopásnak. Tekintse meg a további autós szerszám-, műszerkínálatot!

Gyertya kulcs az autó gyertyájának gyors és biztonságos cseréjéhez, de csőkulcsos vagy keresztkulcsos legyen?

Gyertya kulcs kapható  szinte minden autósboltban, így a gyertya kulcs könnyen beszerezhető szerszám. A kulcs ára általában nem túlzottan magas, csupán néhány ezer forint, de természetesen az ár tükrözi a szerszám minőségét.


Keresse meg az autójához megfelelő gyertyakulcsot:


gyertyakulcsok az autóbanA gyertya kulcs lehet egyszerű csőkulcshoz hasonló kivitelű csuklós, racsnis vagy keresztkulcsos, de lehet akár nyomaték kijelzős szerkezet is. A kiválasztásakor ügyelni kell arra, hogy a kulcs pontosan illeszkedjen az autónkban lévő gyújtógyertyák méretéhez. Akkor ugyanis, ha a gyertyakulcs nem megfelelő, akkor nem tudjuk a segítségével kivenni, vagy becsavarozni a gyújtógyertyákat a motorblokkon kialakított helyükre. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!