AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autós szerszámok, műszerek - Dekopírfűrész választása.

Dekopírfűrész nélkül lehet autózni, de gyorsan, könnyen és nagyon egyszerűen fa lapokat vágni és szabni csak ezzel a kézi szerszámmal lehet otthon. A dekopírfűrész mellett a teljes autós szerszámok, műszerek kínálat ide kattintva tekinthető meg.

A dekopírfűrész működése

A dekopírfűrész működési elve nagyon egyszerű, mert egészen pontosan a normális, kézi fűrészelés mozgását utánozzuk vele, csak ezt elektromos meghajtással, nem kézi erővel tesszük. 


Keresse meg az autójavításhoz szükséges dekopírfűrész szerszámot:


A fűrészelést nem fűrészszalag, vagy tárcsa végzi, hanem a kézi fűrészeknél használatos fűrészlap van a gépbe erősítve, ami az ősi fűrészeléshez hasonló vertikális mozgást végezve vágja át a fát. Használata is nagyon könnyű, mert a megfelelő fűrészlapot egyszerűen, mint egy fúró tokmányába kell beilleszteni, mégpedig egyszerűen becsúsztatni, mert a lap ott kis nyomásra magától a helyére pattan. A lap kivitele sem bonyolult, egy kis kar elforgatása után ugyanis az magától a nehézkedés hatására a föl közepe fel esik.

A dekopírfűrész felhasználási területe

Dekopírfűrész

 

A dekopírfűrész szinte minden otthoni barkácsmunkához jól használható főleg, ha fa lapokat, jellemzően bútorlapokat akarunk kívánt méretre szabni. Könnyű kezelhetősége miatt nem csak egyenes vonalban lehet vele szabni a fát, de bármilyen szögben, sőt görbén is lehet vele haladni az anyagban. A berajzolt minta követése nagyon egyszerű, nem kell a lapot oldalról figyelni, mivel a fűrészelés iránya előtt egy nyíl mutatja merre halad a fűrészlap és csak ezt kell kényelmes testtartásban a szemünkkel követni.