AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóelektronikai felszerelések - Motorkerékpár riasztók választása.

Motorkerékpár riasztók felszerelésével - az autókhoz hasonlóan -, ha megakadályozni nem is, de lényegesen csökkenteni lehet a motorkerékpár ellopásának esélyét.

A motorkerékpár riasztók funkciója

A motorkerékpár riasztó funkciója nem más, mint az autóriasztóé, vagyis a lopás valószínűségének csökkentése, a motorkerékpárt eltulajdonító feladatának megnehezítése. Itt is tisztában kell lennünk azzal, hogy a riasztással nem lehet megakadályozni a lopást. 


Keresse meg autójához szükséges motorkerékpár riasztót:


Egyébként a teljesség kedvéért: semmivel sem lehet megakadályozni az utcán álló, de valójában a garázsban tárolt jármű ellopását, ha valaki azt nagyon el akarja lopni. Mégsem mindegy azonban, hogy mennyire nehezítjük meg a tolvajok dolgát.

A motorkerékpár riasztók működése

A motorkerékpár riasztók is elsősorban hangjelzéssel hívják fel a környezetük figyelmét arra, ha idegen személy igyekszik a motort beindítani, vagy valamilyen erőhatás éri a járművet. Ezek a berendezések általában még távolról indítást lehetővé tevő kapcsolóval is kombinálva vannak. Vannak olyan riasztók, amelyek azt is érzékelik, ha valaki felül a motorra. A legtöbb riasztót rablásgátlóval is felszerelik, ami megnehezíti a jármű elindítását, mozgatását a tolvaj számára. A legkorszerűbb motorkerékpár riasztók GPS nyomkövetővel is fel vannak szerelve és a jármű eltulajdonításáról SMS-ben értesítik a tulajdonost.