AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóelektronikai felszerelések - Mobiltelefon töltők választása.

Mobiltelefon töltők teszik lehetővé, hogy a mobiltelefonok lemerült akkumulátorait fel lehessen tölteni, mégpedig nem csak az otthoni 220 voltos hálózatról, de a gépkocsi akkumulátoráról is. Válogasson további autóelektronikai felszerelések kínálatunkból!

Mobiltelefon töltők autók egyetlen elektromos forrása a telefonnak ha lemerül az úton.

Azt már megszoktuk, hogy otthon és a munkahelyen mindig rendelkezésünkre állnak a mobil telefon töltők. Sokan egész időben a töltőn tartják a készüléküket, hogy amikor útra kelnek 100 százalékban töltött legyen. Akik azonban hosszabb utakat tesznek meg gépjárművel, azoknak rendkívül jó szolgálatot tesznek az autóra adaptál mobiltelefon töltők.


Válogasson a telefonjához megfelelő mobiltelefon töltők között:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Ezek bemeneti oldalán rendszerint egy szivargyújtóra emlékeztető csatlakozó van, és ebből ágazik el a mobilba illő vezeték. Egyre több olyan mobiltelefon töltőket lehet kapni, amelynek szivargyújtó csatlakozásán egy USB bemenet található. Ehhez egyszerűen egy olyan kábelt kell csatlakoztatni, amelynek egyik vége ugyancsak USB csatlakozó. Az autós mobiltöltő szinte nélkülözhetetlen, ha a mobilunkat navigációra is használjuk az autóban, mert ilyenkor extrém sokat fogyaszt.

Mobiltelefon töltők beszerzése.

Mobiltelefon töltő az autóban

Az újonnan vásárolt mobiltelefonokhoz rendszeresen adnak töltőt. Ez azonban olyan, amelyiket a hálózatra kapcsolva lehet használni. A gépkocsiról üzemeltethetőt tehát mindig külön kell megvásárolni. A választék nagy, típus és akár szín szerint is megtalálhatjuk a nekünk legjobban tetszőt. Autókhoz gyártott mobiltelefon töltők többsége a szivargyújtót használja áramforrásnak. Ezek közül azonban praktikus olyat beszerezni, amelynek kábele USB csatlakozással kapcsolódik a töltőhöz, vagyis onnan szükség esetén ki lehet húzni és egy másik USB csatlakozóba lehet dugni. Ennek előnye, hogy az újabb autóknál már külön létező USB csatlakozáson keresztül, a szivargyújtó igénybevétele nélkül lehet használni, ami előnyös, mert a szivargyújtó felszabadul más elektromos eszköz számára.