AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Turtle wax

Turtle wax a neve az autódat megvédő csodaszernek, amit az Egyesült Államokban gyártanak nem kevesebb, mint 75 éve. A Turtle wax nem csak megvédi az autót, de még szebbé is teszi.

Turtle wax az autó Nivea kréme

A Turtle wax egy autó szépítőszer, egy világhíres márka, az amerikaiak számára az autóvédelem szinonimája. Természetesen nem csak a kocsink fényezését óvja és teszi csillogóbbá, elegánsabbá még annál is fényesebbé, mint mikor kihozták őket az autószalonból, de egyben általános védelmet is nyújt az autó minden részének szinte minden ellen. Természetesen, nem ugyanazt a Turtle waxot kell kenni az ablakra, mint amit a karosszériára, de minden esetben a lényeg egy és ugyanaz: esőtől, sártól, olajtól és minden szerves és szervetlen anyagtól, bármitől, amivel az autó találkozhat, a Turtle wax termékei jobb védelmet nyújtanak, mint versenytársainak gyártmányai.

 

Keresse meg autójához megfelelő Turtle wax autóápolási termékeket:

Turtle wax autóápolási termékek akciós árakon

A Turtle wax családi vállalkozás maradt

A Turtle wax a mai napig családi vállalkozásként működik, ami önmagában garanciát jelent a tartós minőségre és a hagyományosan szolid üzleti magatartásra. A Turtle wax azonban a hagyományok tisztelete mellett élen jár az innovációban és azt vallja, hogy ami tegnap még a legjobb volt, az mára már nem üti meg a mércét, és a siker egyetlen záloga a folyamatos megújulás és alkalmazkodás a megváltozott környezethez a vásárlók igényeihez. Ezzel összhangban Turtle wax nem horgonyozott le néhány sikerterméküknél, hanem folyamatosan újabb és újabb gyártmányokkal, pl. felújítókkal bombázzák az autósokat és a piacot.