AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Szilikon választása.

A szilikon gépkocsiápoló szer a gépjármű műanyag, műbőr és gumi alkatrészeinek ápolására, védelmére használatos. Ápoló és védő hatása mellett konzervál is, sőt a műanyag, vagy a műbőr elemen keletkezett sérüléseket, színhibákat is elfedje.

Szilikon spray és aeroszol az autók gumi és műanyag felületeinek ápolására, védelmére!

Fémfelületekre víztaszító és rozsdaálló tulajdonságai miatt szokták még alkalmazni. Beragadt ajtónyitó szerkezetek kenésére is kiváló szerviz segédeszköz. Kínálatunkban német, kiváló minőségű SCT-Mannol szilikon mellett még megtalálható a Motip és Láng termékek is.


Keresse meg autójához megfelelő kárpit tisztítót:

1 2 > 
1 2 > 

Szilokon az autó ápolásához és védelméhezNem csak folyékony halmazállapotban forgalmazzák, de van olyan változata is, amely aeroszolos, vagyis a tubusból, flakonból a kívánt helyre lehet permetezni. A szilikon aeroszol használata nem csak praktikus, hasznos, de esztétikus is, mert szinte újjá varázsolja a műanyag felületeket, elfedi a kopott foltokat, a tisztaság látszatát kelti, gyakran fényes felületet képez. Arról nem is beszélve, hogy mindezt úgy is tudja nem egy szilikon aeroszol ápoló, hogy közben valamilyen, mondjuk citrom, kókusz vagy almaillatot is áraszt a gépkocsi utasterében. Tekintse meg további termékeinket is autója ápolásához!