AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Szagtalanító választása.

Szagtalanító használható az autónkban, ha valamiért kellemetlen szagok, esetleg orrfacsaró bűz teszi kényelmetlenné a kocsi használatát. Böngésszen a teljes autóápolás termékválaszték között!

A szagtalanító feladata

A szagtalanító feladata természetesen a kellemetlen szagok semlegesítése. A jól működő szagtalanító még friss illatot is hagy maga után. Lássuk be, igencsak kellemetlen, sőt zavaró lehet az utastért elárasztó bűz és ezért akár még biztonsági kockázatot is jelenthet. Elvonhatja a sofőr figyelmét, vagy hidegben, rossz időben is kikényszerítheti az ablakok lehúzását.


Vásárolja meg kedvezményes áron autójához szükséges szagtalanítót:


Ne feledjük, az autóban kicsi a légtér, komoly hatása lehet, ha például egy láncdohányos utast szállítunk, vagy az állatorvoshoz fuvarozott cica levizeli az ülést. Arról már nem is szólva, mi mindent szállíthatunk a csomagtartóban...

Kiemelkedő minőségű szagtalanítót tudunk ajánlani

Az autóban terjengő szag

 

Webáruházunkban a Sonax márkájú szagtalanítót ajánljuk, a vásárlói visszajelzések is nagyon kedvezőek. A Sonax egy német cég, amely már több mint 50 éve vezető szerepet tölt be az autóápolási termékek piacán. Az autóhoz használt szagtalanító egyébként a lakásban is bevethető kárpitok, üléshuzatok, szőnyegek, függönyök, textilek vagy akár komplett helyiségek illatosításához, de alkalmas ruhák és cipők szagtalanítására is. Persze ha szagtalanítót kell használnunk, előtte mindenképpen takarítsunk és ha a szag forrása valami, amit az autóban szállítunk, először pakoljuk ki, vagy ha ez nem megy, legalább rendesen csomagoljuk be.