AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Rovaroldó választása.

Rovaroldó nélkül nemcsak nehezebb a rovarok eltávolítása, de bizonyos helyekről szinte lehetetlen, vagy csak igen fárasztó és hosszan tartó piszmogással lehetséges.

Rovaroldó spray használata autójához, könnyen és hatékonyan távolítja el az odaszáradt rovarokat.

A legkényelmesebb a spray használat, főleg azért, mert könnyű a kívánt helyre permetezni. Tanácsos a rovarok által szennyezett alkatrész előzetes megtisztítása, hogy a rovaroldó szernek már csak a rovarokkal legyen dolga, és ne más szennyezések eltávolítására menjen kárba.


Keresse meg autójához megfelelő rovaroldót:

1 2 > 
1 2 > 

Tehát előzőleg vízzel lehet próbálkozni, mert a szélvédőre, vagy a hűtőrácsra, a rendszámtáblára és még ki tudja hová ragadt rovartetemek egy jelentős részét az egyszerű vízsugár is eltávolítja. Az autón ezután már csak azok a rovarmaradványok lesznek, amelyek teljesen felkenődtek a felületre, beleragadtak, belepréselődtek valamibe, vagyis amelyeket valóban már csak a rovaroldó folyadék felhasználásával lehet onnan eltávolítani. Természetesen a használata után is bő vízzel el kell távolítani a gépkocsi felületéről a rovaroldó szert. Tekintse meg többi termékünket is, hogy az autója mindig ápolt maradjon!

Rovaroldó koncentrátum.

Sonax rovaroldó használata az autó szélvédőjén

A rovaroldó koncentrátum az általános kiszerelésű folyadékoknál és permetezőknél is nagyobb mennyiségben tartalmazza azokat a vegyszereket, amelyek a rovarok fehérjéit és főleg a kitinpáncéljukat feloldani képesek. Ezek agresszív anyagok, amelyek nem juthatnak élelmiszerbe, a szájba, a szembe. Gyerekek ne vegyenek részt a karosszéria vagy a szélvédő tisztításában, ha rovaroldó is használatra kerül. A természet- és állatvédőknek csak annyit, hogy ennek a vegyszernek semmi köze a rovarok elpusztításához, mivel azt már a gépkocsink megtette. Ezek a vegyszerek csak a rovarok maradékának feloldásával, azok eltávolítását segítik elő a karosszériáról, a szélvédőről.