AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Polírozó, Wax választása.

Polírozó, wax használatával nem csak azt érjük el, hogy a kocsink fényezése akár évtizednyi használat után is frissen csillogó lesz, de egyben felületi védelmet is nyújtunk azzal, hogy kitöltjük a sérülések, karcolások nano méretű üregeit, mérsékelve a víz és egyéb szennyeződés káros hatását. Böngésszen a kapcsolódó autóápolás árukínálat termékeiből.

Mikor polírozó, mikor wax?

Ha új, hibátlan fényezésű az autónk, akkor csak annyi a dolgunk, hogy megvédjük a környezet káros hatásaitól és a gépi autómosás pusztításától. A mosási karcolást a legegyszerűbb úgy elkerülni, hogy az autót nem visszük gépi mosóba. A környezet negatív hatásától azonban már szinte lehetetlen megóvni a járművet.


Keresse meg az autójához megfelelő polírozó, wax termékeket:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Az UV sugárzás elől ugyanis nem rejthetjük ez a kocsinkat, de elkerülhetetlen az is, hogy só, por, savas eső, madár ürülék, rovar szennyeződés érje a fényezést. Így aztán a kérdésre, hogy mikor válik szükségessé polírozó vagy wax használata, magától adódik a válasz: egy idő után mindig.

 

Polírozó és Wax használata autón

Hogyan működik a polírozás, és mi a waxolás menete?

Minden esetre az első lépés a karosszéria alapos megtisztítása. A karcolásokból el kell távolítani a szennyeződést, a port, a kátrányt, a szerves anyagokat és csak utána lehet a polírozó vagy a wax után nyúlni. Az alapos mosáson kívül érdemes tisztító gyantát használni, ami hatékonyan távolítja el a mikró és nano méretű szennyeződéseket is. Az alapos tisztítást követi a felületvédő anyag felvitele a fényezésre. Ehhez a legkülönfélébb polírozó anyagok és wax állnak a rendelkezésünkre. A wax és az egyéb szintetikus védőbevonatok minden esetben alig egy mikron vastagságban maradnak csak meg a karosszérián, mert ugyan ennél többet hordunk fel, akár több rétegben egymás után, de végül a felesleget el is távolítjuk.